Referat klubbmøte mandag 6.september kl.1900

0
971
Dette var det første møtet siden Corona pandemien stengte ned alt møte aktivitet i 2020 og første halvdel av 2021, så det var hyggelig å endelig møtes til en løs prat over en kopp kaffe.
Det var godt oppmøte hvor Jan gav et kort referat over hovedlinjene i styrets aktiviteter det siste året og hva andre aktiviteter som har foregått på Bore og planene fremover.
Jan viser en skala tegning av Super Decathlon
I tillegg gjorde Jan det godt på Evje sist helg på Skala treff. Skala treff er virkelig verd et besøk om du flyr skum-fly, balsa eller karbon.
sjekk ut Norges Luftsportsforbund sin kalender HER
Bjørn oppsummerte den økonomiske situasjonen som er fortiden bra, men minner om at en del brukere av Bore flyplass fortsatt ikke har betalt flyplassavgiften.😒
Temaet for kvelden var 3D printing. Bjørn Lende viste frem noen av sine prosjekt som han produserert og om muligheter og utfordringer med 3D printing. Fortalte også kort historien bak den ene Spitfiren som han har laget og fløyet på Bore. Spitfiren er malt i 332Skv livery og merkingen AH-A. Dette flyet var fløyet av T. Hetland fra Sandnes som dessverre omkom i ett havari med dette flyet 14. April 1944 etter ett angrep over Nazi okkupert Europa. Veldig interessant historie og ikke minst å få se hva som kan gjøres om en legger ned litt innsats i å lære seg en ny teknikk. -Er det snart slutt på balsa, papir tegninger og hvitt lim?
Videre må vi gratulere Jan Roger Tomassen som tok NM gull i F3C på Elverum!
Espen Torp som tok NM Bronse i F3F i Brønnøysund. -Gratulerer – Vel flydd!
Vi ønsker også å gratulere Espen Torp som under NM i F3F i Brønnøysund fikk utdelt NLFs Gullnål. Dette er en utmerkelse som vi alle kan slutte oss til er veldig fortjent!
Joar Larsen/Øyvind Lunden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here