Oxai Citrin – fra esken til maiden

0
3122
Back
Next

Oxai Citrin – fra esken til maiden

o01

Levert på døren den 5 februar.
Her er en liten byggetråd om mitt nye F3A fly.
Senere kommer også Øystein til å legge ut en byggetråd om sin Episode så følg med. 🙂

Valget…

Jeg valgte til slutt å gå for Oxai Citrin. Ikke pga maset til Kjell men først og fremst fordi jeg er veldig nysgjerrig på bipes og fordi jeg synes flyet ser flott ut. Dette flyet har jeg egentlig hatt lyst på en god stund. Det dukket opp noen nye modeller på slutten av forrige sesong når jeg skulle bestemme meg og disse ble vurdert. Jeg brukte flere måneder før jeg endelig bestemte meg midt i januar. De andre flyene jeg vurderte var Oxai Accuracy bipe, Oxai Hybird og Xtreme Composite Galaxy.

Flyet ble levert på døren den 5. februar og det første jeg gjorde var å inspisere flyet for skader men heldigivis var flyet helt strøkent.

o02

Back
Next

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here