NM F3A 2013 på Jarlsberg

0
1758
FRCK DREAM TEAM

4 av 9 mulige pallplasseringer på årets NM i F3A !

På årets NM deltok vi med 8 piloter: 2 i Sport, 3 i Nordic og 3 i F3A. Det er ikke uvanlig at vi forsyner oss godt av premiebordet og gode plasseringer. Vel flydd gutter!

Stevnet begynte på fredag med Nordic og F3A. Som ventet var det Hans som tok føringen etter første dag. Geir og Kjell tett etter. I F3A fløy Andreas også bra, mens Erik og Øystein fikk noe mindre uttelling på sine turer.

Så kom lørdagen med et skikkelig drittvær! Lyn og torden og bøttevis regn. Men stevneledelsen holdt hodet kaldt og det ble fløyet mellom regnbygene. Enkete piloter fikk nok mer regn under omgangene enn de satte pris på. Flyet til Kjell streiket midtveis i øvelsene og han måtte nødlande. En annen pilot fikk radiotrøbbel. Flott at alt ordnet seg utpå ettermiddagen da været bedret seg og pilotene og utstyret fikk dampet av seg.

I F3A fløy Andreas godt nok ti å beholde 3 plass, mens Erik og Øystein ramlet noe nedover i poeng. Hans beholdt sin suverene ledelse i Nordic. Geir var passe fornøyd, mens Kjell fikk en omgang spolert pga været. I Sport endte Gunnar på 2 plass, mens Richard tapte en omgang fordi motoren ikke startet…..irriterende!

Søndagen kom med bra vær. Etter siste omgang i F3A lå Andreas fremdeles på 3 plass og skulle fly finaleomgang. I Nordic satte Hans personlig rekord i poengskår: 1502. Kjell og Geir fløy også sine beste omganger på stevnet. Det gjorde også Richard, mens Gunnar fikk sin dårligste omgang.

Se video fra stevnet.

Plasseringer:

F3A
3 plass til Andreas

Nordic
1 plass og Norsk Klassemester Hans
2 plass til Geir
4 plass til Kjell

Sport
2 plass til Gunnar
4 plass til Richard

Dessuten tok vi to plasseringer i lagkonkurransen.
1ste plass med laget Andreas, Erik og Hans.
3dje plass med laget Kjell, Geir og Øystein.

Fullstendige resultatlister finner du på Ola Fremmings hjemmeside.

Vi i Forus RC Klubb takker stevneledelsen for et bra gjennomført stevne.