Klubbmesterskap Vingtreff 2014

0
1613

Årets klubbmesterskap ble avholdt lørdag 23. august. Det ble et uhøytidelig og fremfor alt morsomt stevne. Målet var å fly 4 omganger Vingtreff med innlagt presisjonslanding.

Været var upåklagelig da 7 piloter fløy første omgang, men det lå truende regnvær ute i vest. Reidar hadde startproblemer og valgte å stå over. Det oppsto en lei misforståelse av hva som skulle dømmes av landingsinnlegg og presisjons-landing. Presisjonslandingen var ikke oppført på dommerskjemaet! Vi ble enige om å gi samtlige piloter 0 poeng på øvelsen. Presisjonsøvelsen ble lagt inn før andre omgang.

Richard hadde et uhell ved første landing, men med intens liming før neste omgang berget han tredjeplassen.
Richard hadde et uhell ved første landing, men med intens liming før neste omgang berget han tredjeplassen.

Andre omgang viste nok en gang at mange av klubbens piloter kan gjennomføre akseptable manøvre i lufta med modellen. Landingsteknikken er det så som så med.

km20147

Dømminga ble ivaretatt av Reidar og Agmund med hver sin standin når de selv skulle fly. Hyggelig å se at Agmund er tilbake både som dommer og aktiv pilot.

Kristian tok seg av føring av poenger og fikk også tid til å ta bilder, mens Kjell denne gang var løpegutt og dommervikar. Flott teamwork!

Vi fikk gjennomført hele andre omgang før regnet kom. Det var ikke mulig å fortsette. Heller ikke søndagen lovet bedre vær, så stevnet ble ansett avholdt med to omganger.

Resultatlista finnes nederst. Det må nevnes at Øystein og Geir stilte med handycap faktor på hhv 0,7 og 0,85.

resultat001

Til neste klubbmesterskap håper jeg at det vil delta flere piloter, spesielt i Nordic og F3A. Da vil det være mulig å konkurrere i alle ”normale” klasser, så fortsett treningen.

Tekst: Gunnar

Foto: Kristian