Klubbmesterskap 21.aug 2013

0
1825

Endelig fikk vi avholdt klubbstevnet. Været var ikke det beste, med sterk vind 90 grader på tvers av stripa!
Dette førte til intens bruk av sideror og utfordrende landinger. Bjørn Lende ødela understellet på en testtur før konkurransen. Synd Bjørn, det er bare til å reparere og så på’n igjen!

Det møtte 9 piloter, 1 i F3A, 2 i Nordic og 6 i Sport. Vi ble enige om å fly bare Sport programmet, med handycap for F3A- og Nordicpilotene, hhv 0,7 og 0,85. Dommere ble utpekt blant ledige flygere…..

Kampen om førsteplassen viste seg å stå mellom Richard, Åge og Gunnar. Første omgang ble vunnet av Geir, men en uheldig landing med ødelagt understell stoppet videre flyging. Ja ja Geir, det kan skje de beste! Jostein fikk modellen litt for langt fra seg, og med dårlige lysforhold betyr det at flyets stilling blir vanskelig å bedømme. Et hardt og kontant møte med moder jord satte også modellen til Jostein ut av konkurransen.

Etter andre omgang to Gunnar ledelsen med Richard hårfint etter. Åge hang også godt med. Selv om været ikke nettopp hadde bedret seg, ble det enighet om å fly enda en omgang. Tøffe piloter i FRCK!!

Tredje omgang førte ikke til forandringer i toppen. Gunnar ble nr 1, Richard nr 2 og Ågr nr 3.

Som alltid gjorde Torgeir en formidabel jobb med poenglistene.

km20131

Diplom til alle
Diplom til alle
Reidar flyr, Åge leser
Reidar flyr, Åge leser

km20132

Geir fikk god tid til å passe grillen
Geir fikk god tid til å passe grillen
GODE PØLSER !
GODE PØLSER !