Meget vellykket konkurranse trening søndag 12.juni

0
966

Høyt henger de, og kule (og litt dyre) er de

Det ble en kald og vindfull lørdag, så søndagen måtte tas til hjelp. Vi kom litt sent i gang, men etterhvert dukket den ene Heli-piloten etter den andre opp på stripa. Godt å ha et varmt klubbhus denne dagen. Kaffe på trakteren.

Målet var denne gangen å vise noe av de ulike konkurranseformene.

Kanskje kan terskelen bli lavere når en ser at øvelsene i de enkleste gruppene er absolutt oppnåelige?

Det er svært gledelig å se at Heli – miljøet vokser! En dag som denne er svært inspirerende for de av oss som er nybegynnere. Det er ekstra gledelig når en får praktisk hjelp og råd når en skal sette opp en ny modell. Expo, Pitch curve, Throttle curve, Lock Mode, Idle up, Idle UpII, Head Lock etc… Gyro sense pluss 20-50 andre parametre som skal settes opp.

Også en plass for nybegynnere

Det er ikke til å fornekte at terskelen for en nybegynner å fly de første turene med egen modell kan føles ekstremt høy. Den gode magefølelsen en leter etter kan sitte svært langt inne om en ikke får hjelp til det mest grunnleggende.

En blir liksom aldri ikke helt overbevist om at alt er rett innstilt. Da er det ekstra betryggende kunne møte opp på slike dager og får overprøvet diverse kurver og innstillinger.

Dette tror vi virkelig skal være med på å rekruttere nye medlemmer til ForusRC og kanskje fostre en ny konkurranseflyger en dag?

Takk til alle for en flott dag, for tålmodig rettleiing og god kaffe.

Kjent stil
«Eg bruge nå helst 35% expo, uansitt»